fredag, juni 12, 2009

Greenberg

Granskningen Centerpartiets EU-parlamentsvalslista fortsätter, och avslutas, med 27:e placerade Karin Greenberg, projektledare, 49 år, Göteborg.

Av någon anledning känns det lite otillfredsställande att lägga in denna spaning. Det är inte ett klockrent Snutnamn, samtidigt som det gror en gnagande känsla av att det åtminstone är nytt, reviderat eller anpassat från det vanligare Grenberg.

Hur som helst, det vore ju faktiskt inte representativt om inte Centerpartiet kunde torgföra åtminstone två Snutnamn på sin valsedel.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag ger er gärna lite fakta. Detta namn har jag haft sedan 17 december 1983 då jag gifte mig med en amerikansk man. Tycker det är ganska lätt att ta reda på och är vanligt förekommande i USA. Hälsningar Karin Greenberg

9:47 em  
Blogger Snutnamn said...

Snutnamn gör något så politiskt som en pudel. Med den förklaringen, att det kommer från Amerika, så kan inte ens inbitna Snutnamnsälskare påstå att det är ett Snutnamn då det krävs att efternamnet tas i Sverige (enligt något luddiga men ändå gällande regler...)

Låter i alla fall inlägget ligga kvar på bloggen.

7:51 em  

Skicka en kommentar

<< Home