onsdag, februari 10, 2010

Snutnamn i Sydsvenskan

Vänner, här kan ni läsa chatten med PRV:s Runo Swärd som chattade med Sydsvenskans läsare. Runo är något av ett orakel inom namnbyten och ger i chatten svar på måååånga frågor.
Snutnamn säger: Vän av ordning, och det är vi Snutnamnsälskare, undrar hur denna man kan anses vara Sveriges ledande expert på namnbyten utan att använda sig av bloggen som referensmaterial och doktrin.
Snutnamn tillägger: Runo och alla andra nytillkomna läsare hälsas i alla fall varmt välkomna till bloggen. Vi ser med nöje fram emot era Snutnamnsbidrag till snutnamn@hotmail.com. Runo lär ju sitta inne med ett otal.
Snutnamn gör ytterligare ett tillägg: att det behövs fler personer som Runo; kunniga, pålästa och empatiska människor som guidar andra rätt i den enorma djungel som namn och namnbyten utgör.
Snutnamn konstaterar: att Runo Swärd förtjänar att äras. Och vad kan då vara en större ära än att få motta denna virtuella polisbatong som vilar på den amerikanska flaggan som tack för insatserna för svenskarnas namnkultur.