tisdag, juli 13, 2010

Blennerhed

Denna blogg har funnits i nästan fem år.
I stunder av snabba medier, där bloggar föds och dör före vi ens visste att de överhuvudtaget fanns är detta faktiskt en rätt imponerande ålder. Under dessa nästan fem år har det publicerats över tusen Snutnamn. Namnen söktes till en början upp men under de senaste åren är många av namnen som publiceras resultatet av läsarnas egna spaningar. Genomgående för Snutnamnen är att det är namn som figurerat i media, på ett eller annat sätt, eller som av sin natur är publika eller hänvisningsbara. Det är sällan namn på "hemsläpet" eller "hon i tvättstugan" utan namn som det går att göra en referens, eller hänvisning till.

Med tanke på det stora antal namn som har publicerats ligger det i sakens natur att vissa av spaningarna som rapporteras in till spaningscecntralen är dubletter; är namn som redan har publicerats. Dessa bortser vi i möjligaste mån ifrån för att inte "dubbelposta" Snutnamn.

Men så dyker det upp nya namn - och då blir vi alla så glada.
Till exempel namnet Annika Blennerhed som nyss rapporterats in på gästboken av den flitiga spanaren "Valter Klintbratt".

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Mitt namn Blennerhed är ej ett snutnamn och hade det varit så hade jag inte brytt mig. Din spanare(Valter Klantbratt) måste ha fått en puck i huvudet.
Din Blogg!!! Störtlöjlig blogg.
Snut betyder också en som inte sugit färdigt på nappen.

3:39 em  

Skicka en kommentar

<< Home