fredag, mars 30, 2012

Mark Zuckerberg

När Snutnamnsredaktionen, som internt även går under namnet Sambandscentralen, gick igenom de otal spaningsuppslag som rapporterats in så fann vi även en hälsning i e-postlådan med följande ärenderad:

"Hej Snut. Du har fler vänner än vad du kanske tror".

Snutnamnsredaktionen tycker att det var en fin hälsning till all världens Snutar men även till oss.

Mejlet visade sig vara autogenererat från Mark Zuckerberg och hans livsverk Facebook. Eller i alla fall från någon i hans närhet som kan skriva på svenska. Och mejlet var en uppmaning för Snut, eller Snut Namn som hela namnet utläses, att på sitt Facebookkonto söka kontakt med fler vänner att "connecta med".

Snutnamn ägnar sig inte åt speciellt mycket uppsökande eller missionerande verksamhet, utan de som är kallade, de skall komma. Däremot är Snutnamn en varm anhängare av sociala medier, och alla de kanaler som tänkas kan rendera spaningsuppslag eller tips, så gör som Mark Zuckerman, besök oss på Facebook och bli vår vän. Vi heter där som sagt Snut Namn.

Det absolut enklaste sättet att få kontakt med oss är annars att använda mejl och att du adressera den till snutnamn@hotmail.com.

Ni kan också följa oss på twitter där samtliga nya spaningar presenteras i realtid. På twitter går vi under namnet @snutnamn.

Sist men inte minst - använd kommentatorsfälten, gästboken och allt ni kommer över när ni vill kommunicera med Sambandscentralen. Bloggen lever på grund av, och för, sina trogna och lojala spanare. Det är ni som gör denna blogg.