onsdag, augusti 22, 2007

Rolfhamre

"Hr Jönåker" fortsätter att briljera på gästboken med skådisen Erik Rolfhamre.

Tyvärr saknas fotobevis men enligt vissa källor är detta skådisen som är med i Lidl-reklamen och på ett utomordentligt sätt gestaltar en lätt inavlad adelsman.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Underbart! kan oxå tillägga att R-e var dörrvakt på S-Nerikes nation i Uppsala under 80/90-talet, ganska folkilsken om än inte våldsbenägen sådan. obekräftade rykten om en motorcykelfärd UPPFÖR nämnda ställes stora galatrappa och en del andra prestationer som tyder på en lite väl hög halt av den där kroppsegna amfetaminsorten som typ Göran Kropp har...?

8:00 em  
Anonymous Anonym said...

Jamenvisst åkte Rolfhamre (Erik) uppför SNerikes stora trappa med sin motorcykel! Dessutom har han åkt Australien runt med sin egen motorcykel, som han f.ö.skeppade dit med båt. Ballt!
Dock ska sägas att Rolfhamre är ett gammalt ortsnamn från Hälsingland. Utanför Ljusdal finns en skylt som pekar mot byn med samma namn.

3:29 fm  
Anonymous Anonym said...

Beträffande kommentaren 3:29 AM:
OCH?

12:52 fm  
Anonymous Anonym said...

Rolfis är bäst, och var en uppskattad person på Snärkes när jag pluggade där (recentior 1989) Själv sett honom åka upp för trappan så att bensinångorna rykte (han har gjort det flera gånger, så det är säkert fler som sett honom). En renässpersonlighet med härlig utstrålning.

4:41 em  
Anonymous Anonym said...

Han har tydligen åkt färdigt nu...
http://www.blocket.se/vi/16996468.htm?ca=11_s

3:46 em  

Skicka en kommentar

<< Home