tisdag, januari 17, 2012

Wennhall

Ni vet vad man säger va; "When in Europe - don´t miss Skurup".


Enligt säker källa är detta en slogan som spridit sig över hela världen, och Skurups turistinformation, jo det finns en sådan, fick häromåret besök av några italienska ungdomar som uppmärksammat uppmaningen och försynt undrade vad det var de inte fick missa.

En som inte missat Skurup är i alla fall tandläkaren Inger Wennhall.


Tack till "Elaka Farbrorn" för denna tredje spaning om invånarna och politikerna i Nils Holgerssons hembygd.


Snutnamn undrar: om tandläkare Wennhalls väntrum kallas för Wenn(t)hall?


Snutnamn säger: vi gillar att belöna trogna och bra spanare med det finaste vi vet; en bild dedikerad. Denna gång går det till den oförtrutlige spanaren "Elaka Farbrorn" och bilden blir Skurup Kommuns - Nils Holgersson hembygd, kommunslogan.






1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tackar & bockar för denna utmärkelse.

Ibland tror man att alla snutnamn är uttömda & katalogiserade, men när man minst anar det så stöter man av en slump på en helt ny guldgruva.

Att vara "glamourmodell" kan inte vara lätt, plastiga silikonbröst, groteska ankläppar, underklassiga tatueringar osv. Men inte nog med det, man måste även, som lök på laxen, drabbas av ett snutnamn, stackars tjejer.

När jag satt i väntrummet hos frisören råkade jag av misstag (jag lovar) surfa in på scandalbeauties.com , där hittade jag följande pärlor bland bloggerskorna:

Johanna Malmehed
Amanda Forendal
Thereze Hernetoft
Chinsia Silvfjäll
Amanda Bredén
Carolinhe Josfalk
Erika Borglycke
Bea Ornblad
Ida Selldén
Sandra Gejervall
Daniella Gregebo
Towe Hörnfeldt

Helt underbara snutnamn, en del har även hittat på nya festliga stavningar av förnamnet, för att understryka sin unika originella personlighet.

God fortsättning på året från
/Elaka Farbrorn

4:29 em  

Skicka en kommentar

<< Home